Nykyaikaisetkaan tekniikat, kuten AWS, Azure tai Mediam Cloud eivät yksin tehosta digitalisoituvaa liiketoimintaa. Arkkitehtuuripalvelumme ja devops-palvelumme auttavat hyödyntämään ja suunnittelemaan teknologioita parhaalla mahdollisella tavalla.

Arkkitehtuuripalvelut

Huolellinen suunnittelu varmistaa toimivuuden

Digitaalisen ympäristön huolellinen ja ammattimainen suunnittelu luo vahvan perustuksen toimiville ja tietoturvallisille digitaalisille palveluille. Arkkitehtuuripalveluilla suunnitellaan ja varmistetaan toimintaympäristön rakenne; ketteryys, luotettavuus, skaalautuvuus, tietoturva ja kustannustehokkuus.

Parhaat teknologiat käytössä

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä

Suunnittelemme kokonaisuuden ja pidämme huolta kokonaisuudetsta nyt ja tulevaisuudessa. Teemme ketterästi yhteistyötä sovelluskehittäjien ja sovelluskehityskumppanien kanssa. Hyödynnämme nykyaikaisia teknologioita, kuten Mediam Cloud, AWS, Azure, MariaDB, GitHub, MS SQL, Chef, Puppet, Ansible, Powershell ja useat muut.

Palvelun edut

-Toimimme saumattomasti yhteistyössä sovelluskehittäjien ja sovelluskumppanien kanssa
-Varmistamme, että käytetyt järjestelmäarkkitehtuurit tukevat toisiaan, tietoturva on kunnossa ja kustannukset ovat hallinnassa.
-Toimimme teknologiariippumattomasti. Toimimme avoimesti ja ansaitsemme asiakkaamme luottamuksen tuottamalla aina parhaan ratkaisun teknologiariippumattomasti.
-Joustava ja kustannustehokas vaihtoehto oman osaajatiimin hankkimiselle ja jatkuvasti päivittyvän tiedon ylläpitämiselle.

Automaatio ja devops

Kipailuetua tehostamalla ja nopeuttamalla ympäristöjen käyttöä

Nykyaikaisetkaan pilvialustat, kuten AWS, Azure tai Mediam Cloud eivät yksin tee yrityksen menetelmistä ketteriä. Devops-palvelumme auttaa käyttämään pilviteknologioita parhaalla tavalla ja toteuttaa nykyaikaisemin automaation työkalut, joilla softaa ja infraa voidaan hyödyntää ketterästi.

Palvelun edut

-OPS: Automatisoimme ympäristöjen käyttöönoton ja muunnamme infrastruktuurin koodiksi. Huolehdimme lokienhallinnasta, skaalautuvuudesta ja korkeasta saatavuudesta
-Autamme yritystäsi ajamaan sovelluksia konteissa (Container/Docker), joka mahdollistaa sovellusten siirtämisen eri ympäristöjen välillä helpoksi ja tehokkaaksi
-Modernisoimme ja optimoimme nykyiset ympäristösi pilvialustalle tietoturvan, suorituskyvyn ja korkean saatavuuden varmistamiseksi
-Hyödynnämme automaation mahdollisuuksia toteuttaen esimerkiksi automaattisen skaalautuvuuden tai maantieteellisen hajautuksen ratkaisut