Mediam Cloud on uuden sukupolven pilvipalvelu, jonka varaan voi rakentaa digitaalisen liiketoiminnan ratkaisut. Tarjoamme kokonaisuutta, joka kattaa teknologisesti edistyksellisen ratkaisun lisäksi huipputason tuen ja käyttöönoton.

Mediam Cloud

Mediam Cloud on korkean käytettävyyden suomalainen pilvipalvelu, joka tarjoaa joka tarjoaa julkisen pilven, yksityspilven ja hybiridipilven ominaisuudet. Mediam Cloud on turvallinen ja luotettava ratkaisu pilvipalveluiden toteuttamiseksi. Palvelu sisältää verkkokapasiteetin, palomuuripalvelun, tallennustilan ja laskentatehon asiakkaan tarpeiden mukaan skaalautuvasti. Palvelu mahdollistaa virtuaalisen konesalin hallinnan suomalaisista konesaleista helpon käyttöliittymän ja rajapinnan (API) kautta.

Korkea käytettävyys

Mediam Cloud-palvelun kaikki komponentit on vähintään kahdennettu jatkuvuuden varmistamiseksi. Palvelu tuotetaan ekologisesti energiatehokkaista suomalaisista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojeen saatavuuteen ja tietoturvaan. Korkea saatavuus on varmistettu älykkäillä varajärjestelmillä sekä kahdentamalla kaikki kriittiset järjestelmäkomponentit ja tietoliikenneyhteydet.

Turvallinen

Mediam Cloud-pilvipalvelun turvallisuus on varmistettu fyysisin, teknisin ja hallinnollisin menetelmin. Mediamin asiantuntijat pitävät huolen siitä, että ympäristö noudattaa alan parhaita tietoturvakäytäntöjä ja standardeja. Palvelinympäristön suojaamisessa hyödynnetään mm. palomuureja, hyökkäyksenestojärjestelmiä ja automaattisia haavoittovuustarkistuksia. Tietojen automaattinen varmistus sisältää datan varmistuksen ja valvonnan lisäksi tarvittavat palautukset. Varmistusdataa käsitellään suojatun varmistusverkon kautta ja datan arkistointi on mahdollista kustannustehokkaasti pitkäksikin ajaksi.

Miksi Mediam Cloud?

Helppo käyttöönotto

Helppo käyttööntto: autamme pilvisiirtymässä ja olemme tukenasi kaikilla osa-alueilla

Tarpeisiin räätälöity tuki

Yksilöllinen ja helposti lähestyttävä tuki on aina käytössäsi

Hallittavuus

Helppo hallittavuus ja korkea mitattavuus

Turvallinen ratkaisu

Turvallinen ratkaisu: kehittynyt moderni teknologia taustalla, avoimet standardit ja rajapinnat.

Selkeä ja riskitön

Palvelinympäristöt ovat usein monimutkaisia ja palveluntarjoajan vaihtaminen koetaan usein riskinä. Mediam Cloudin käyttöönotto on suunniteltu ja testattu prosessi, joka on asiakkaalle riskitön. Mediam Cloud tuotetaan asiakkaalle kokonaisuutena, joka poistaa riskin lisälaskutuksesta. Hinnoittelumallimme on selkeä ja kustannustehokas.

Nopea ja joustava

Mediam Cloud hyödyntää nykyaikaisia palvelinteknologioita, joilla saavutetaan merkittävää kilpailuetua mm. levyjärjestelmien ja prosessoreiden suorituskyvyn alueella. Uusimman prosessoriarkkitehtuurin laskentakapasiteetti yhdessä SSD- ja NVMe-pohjaisilla levyjärjestelmillä tarjoaa merkittävää kustannustehokkuutta perinteisiin pilvipalveluihin verrattuna.