Mediam Helsinki DC tarjoaa turvallisen ja
luotettavan ympäristön pilvipalveluille, toimintakriittisille palvelimille, tallennusjärjestelmille ja verkkolaitteille

Turvallinen palvelinkeskus

Keskeinen sijainti Helsingissä Pitäjänmäellä

Colocation-palvelinsalipalvelun avulla asiakas voi sijoittaa omia palvelinlaitteita ympäristöön, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset jäähdytyksen, sähkönjakelun ja turvallisuuden alueilla.

Asiakkaamme voivat valita valmiiksi asennetut palvelinkaapit, kaappipaikan tai laajemman palvelinkeskuksesta rajatun tilan.

Nopeat ja varmistetut verkkoyhteydet

Operaattoririippumaton palvelinkeskus

Palvelinkeskus on operaattoririippumaton ja se on yhdistetty runkoverkkoon useiden eri kaapelireittien kautta. Palvelinkeskukseen on saatavilla johtavien suomalaisten ja kansainvälisten operaattoreiden valokuituyhteydet nopeusluokassa 100 Mbit/s-100Gbit/s. Myös Mediamin korkean käytettävyyden yhteydet ovat käytettävissä.

Tarjoamme myös aallonpituudet (WDM) suomalaisiin yhdysliikennepisteisiin (Ficix2, Ficix1) sekä yhdistämispalvelut Eurooppaan (100Gbit/s Sea Lion-kuituyhteys), Yhdysvaltoihin ja Venäjälle.

Korkea toimintavarmuus

Kaikki sähkönjakelun, jäähdytyksen ja verkkoyhteyksien toimintaa ylläpitävät järjestelmät on toteutettu usean tason varmistuksin, ja ne on varustettu ympärivuorokautisella valvonnalla. Kahdennettu virranjakelujärjestelmä, kahdennetut UPS-järjestelmät ja diesel-generaattorivarmistus varmistavat palvelinkeskuksen häiriöttömän toiminnan.

Energiatehokas

Mediam Helsinki Datacenter on suunniteltu ympäristöä säästäen huipputehokkaaksi energiatehokkuuden ja jäähdytyksen osa-alueilla. Kuuma- ja kylmäkäytäväratkaisumme sekä IoT-teknologiaan perustuva lämpötilan tarkkuusmittaus mahdollistaa jäähdytyksen kohdentamisen ja energian säästön.

Varmistettu ja turvallinen

Palvelinkeskuksen turvallisuus on varmistettu kaikilla tasoilla. Jatkuva ilman analysointi VESDA-järjestelmän avulla sekä automaattinen Inergen-kaasusammutus varmistavat palvelinkeskuksen laitteiden turvallisuuden. Full-mesh -periaatteella toimiva kameravalvonta valvoo palvelinsalin turvallisuutta vuorokauden jokaisena hetkenä.

Innovatiivinen ja kustannustehokas

Mediam Helsinki Datacenter suunnittelussa on hyödynnetty palvelinkeskusteknologian viimeisiä innovaatioita - suoraan asiakkaittemme liiketoiminnan eduksi ja kustannustehokkuuden mahdollistamiseksi.

Nykyaikainen ja hallittava

Kaikki palvelinkeskuksen olennaiset hallintatoimet ja mittausarvot ovat saatavilla asiakasportaalin kautta reaaliaikaisena. Mitattavia parametreja ovat muun muassa energiatehokkuuteen vaikuttavat jäähdytyslämpötilat, kuumakäytävän lämpötilat ja sähkön kulutus.

Mediam Helsinki Datacenter

Energiatehokkuutta, korkeaa käytettävyyttä ja turvallisuutta. Pienintäkin yksityiskohtaa myöten loppuun saakka hiottu kokonaisuus.


Mediam Helsinki Datacenter

Käyttövarmuutta, johon voit luottaa

Sijainti:
Pitäjänmäki, Hiomotie
00380 Helsinki

Mediam Oy:
Käyntiosoite ja myyntipalvelut:
Tekniikantie 12
02150 Espoo

Puh: (09) 4270 5555
Fax: (09) 4270 5511
Email: info@mediam.fi