Toimimme paikallisesti, tarjoamme palveluita globaalisti

Mediam on innovatiivinen toimija ja luotettava kumppani

home_energy_feature_1

Hallitsemme tekniikan, ymmärrämme liiketoiminnan mahdollisuudet

Mediam Oy on teknologian ja liiketoiminnan yhteensovittaja, joka ymmärtää muuttuvan liiketoiminnan asettamat tarpeet. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvio ja tehostamme kilpailukykyä toimivien ja innovatiivisten tietojärjestelmien avulla. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä.

home_energy_feature_2

Mediam on vahva ja uudistuva toimija

Tavoitat ammattilaiset tueksesi tarvittaessa ympäri vuorokauden. Palvelevana kumppanina autamma asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään. Skaalautuvat ratkaisumme tarjoavat asiakkaillemme turvallisen ja kustannustehokkaan tavan tuottaa uusia palveluita globaalisti, kaikkialle maailmassa.

home_energy_feature_3

Paikallinen asiantuntija

Mediamin konesalit sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa. Tuotamme palveluita myös globaaleista konesaleista asiakkaittemme toiminnan sitä edellyttäessä. Tiedät aina varmuudella missä data fyysisesti sijaitsee ja kuka vastaa palveluiden toiminnasta.
parallax background

Suomalainen yritys

Tunnustettua osaamista

Olemme kasvava suomalainen asiantuntijayritys, joka kehittää vaativia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Työskentelemme joustavassa ja matalassa organisaatiossa, jossa osaamiseen kannustava ilmapiiri ja positiivinen asenne ovat vahvasti esillä ja jossa henkilöstöä kannustetaan henkilökohtaiseen kasvuun. Merkkinä vahvasta liiketoiminnan jatkuvuudesta sekä tunnustuksena innovatiivisisesta ja kestävästä kehityksestä Mediam on saavuttanut parhaan luottoluokituksen (AAA) ja valittu Suomen Vahvimmaksi yritykseksi vuodesta 2010 alkaen.